Main Events

Raise without racism/ racismevrij opvoeden
zo 21 mrt
Online
Kim Don, Kaylee Rosalina, Rui Jun Luong & Hajar Fallah

Workshop

Opgroeien zonder uitgesloten of achtergesteld te worden: dat gunnen we alle kinderen en jongeren.

Daarom organiseren we op 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme, in Eindhoven een online seminar over racismevrij opvoeden voor “professionele opvoeders”: docenten, jongerenwerkers, medewerkers in de kinderopvang, sporttrainers en begeleiders van jeugdactiviteiten.

Het seminar gaat in op wat er in de samenleving gebeurt op het gebied van racisme. Niet altijd ben je je bewust van hoe belangrijk jouw (voorbeeld)rol en houding als professioneel opvoeder hierin is. Tijdens het seminar krijg je hier informatie en tips over. Ook gaan we in op hoe je discriminatie en racisme bespreekbaar maakt, en hoe je het kunt aanpakken.

Er worden workshops gegeven door o.a. Kaylee Rosalina (onderwijskundige), Rui Jun Luong (oprichter Asian Raisins) en Hajar Fallah (Women Inc./Speak). De presentatie is in handen van theatermaker Kim Don (Freedom Theatre).

Reserveer de datum alvast in je agenda! Je kunt deze uitnodiging natuurlijk delen of doorsturen naar mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn. Of deel het Facebookevent: https://fb.me/e/3nnDdKQ0c.

Hopelijk tot 21 maart!

Esra, Saskia, Leonie, Elly en Tamara

Het seminar wordt georganiseerd met medewerking van o.a. Eindhoven Kan Het, stichting Ik Wil, de Haëlla stichting, vakschool Sint Lucas en antidiscriminatiebureau RADAR.

 

Prijs: Gratis

Aanvang: 10:30-17:00

Online

Volwassenen

boeken/info >