Main Events

Programma Geluksweek ‘Klein Geluk Roerdalen’ 18-24 maart in Roerdalen
ma 18 mrt
Gemeente Roerdalen

BelevingJeugdVolwassenen

Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart is de Geluksweek Roerdalen, dit valt gelijk aan de Dutch Happiness Week. Een week door en voor inwoners Gemeente Roerdalen, verenigingen en ondernemers en leuk voor bezoekers, groot en klein. Met een programma boordevol leuke activiteiten om je persoonlijke geluk groter te maken. Want geluk delen zorgt voor meer geluk. Op deze website kun je vinden waar je allemaal moet zijn, wanneer en voor wie de activiteiten zijn. Kom je ook?

Alle deelnemers werken mee op vrijwillige basis.  Kijk in het programma wat je leuk vindt en maak een keuze uit het aanbod.  De meeste activiteiten zijn gratis, indien anders dan staat dit vermeld  in de omschrijving.

Neem zeker ook een kijkje in deze prachtige digitale gelukskrant.

Er zijn maar liefst 160 activiteiten, wandelen, knutselen, meedoen met een workshop, luisteren naar een lezing, speuren of sporten, lammetjes knuffelen, een goed gesprek, ontspannen, muziek luisteren of maken. Of toch liever een rondje Roerdalen maken in de Geluksexpres? Kortom ook in Roerdalen is er heel veel geluk te ontdekken!


Gemeente Roerdalen