Main Events

Pop Up Expo
alle dagen
KennisMakerij
LocHal Tilburg

Beleving

Loop binnen bij de LocHal en maak op de 1e etage kennis met de illustraties van cabaretier Maya van As in de Pop Up Expo. Zij maakt mooie, grappige en scherpe tekeningen speciaal voor de sprekers en hun online talks in de bibliotheekreeks: de KennisMakerijRevue.

Online talks

Van Sustainable Development Goals (SDG’s) zoals gender, klimaat en welzijn tot straatpoëzie, ‘kleurenblind’ opvoeden, thuiswerken en persoonlijke ontwikkeling. Met o.a. geluksambassadeur Leo Bormans, fietsheld Hera van Willick, auteur Tommy Wieringa, hoogleraren Judi Mesman en Ton Wilthagen en ‘Denker des Vaderlands’ Daan Roovers. De online talks, inclusief alle illustraties, zijn hier te bekijken.

Podcast

Een aantal talks zijn ook bewerkt tot podcast. Luister bijvoorbeeld naar afleveringen over de kunst van het niksen, ongelijkheid in de literatuur, de tijdsgeest van nu of het kiezen van je eigen pad.

Geluksplek

De LocHal is in 2019 uitgeroepen tot één van de (0)13 geluksplekken in Tilburg. De KennisMakerijRevue bracht de geluksplek online bij de mensen thuis. Met de Pop Up Expo zijn de thema’s uit de reeks ook offline te bewonderen.

Wij zijn benieuwd: welke illustratie uit de Pop Up Expo is jouw favoriet? #kennismakerijrevue

Prijs: Gratis


KennisMakerij
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg


boeken/info >