Main Events

GEANNULEERD – Pak je gelukskoffer en ga mee op reis! Masterclass geluk voor kinderen en ouders
vr 20 mrt
Kameleon
Parktheater Eindhoven

Jeugd

Jumbo Supermarkten organiseert een masterclass Geluk voor alle kinderen tussen de 10 en 14 jaar in samenwerking met ‘de Gelukskoffer’. Jumbo gelooft in positief denken en je eigen invloed op geluk. Op de internationale dag van geluk wil Jumbo met name kinderen inspiratie en handvatten meegeven. De masterclass wordt gegeven door Clara den Boer. Clara heeft de methode ‘Gelukskoffer’  voor basisscholen ontwikkeld. In deze methode werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken hun eigen invloed op geluk.

Clara kan enorm inspirerend vertellen over je eigen invloed op geluk en wetenschappelijke inzichten vertalen naar kleine en grote mensen. Clara inspireert je tot actie en geeft je veel handvatten mee om aan de slag te gaan. Toen zij klein was neuriede, floot of zong zij altijd: “Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd het nieuws meteen een heel stuk positiever.” De baas van het journaal is zij (nog) niet, maar inmiddels werken 350 scholen met Gelukskoffer en hebben meer dan 40.000 kinderen lessen gevolgd.

Ga mee op reis en ontdek in Gelukskoffer dat je geluk altijd bij de hand hebt! Ook ouders, leerkrachten en burgemeesters mogen meereizen!

Voor meer informatie over Gelukskoffer, zie www.gelukskoffer.nl.

 

 

Prijs: gratis

Aanvang: 15:30 - 17.00 uur

Kameleon
Elzentlaan 50,
Eindhoven

10-14 jaar

boeken/info >