Main Events

Online inspiratiesessie Boost je Brein “Stel dat het wél lukt?!”
do 18 mrt
Online
Marielle en Joleen van Durven & Doen | Specialisten in duurzame gedragsveranderingen & werkgeluk

BelevingInclusiviteit & VerbindingWorkshopZorg & Welzijn

Interactieve bijeenkomst over veerkracht, verbinding en vakkundig denken in mogelijkheden
Tijdens deze online sessie inspireren, enthousiasmeren en activeren we ons publiek om zelf aan de slag te gaan met hun eigen veerkracht.

Hoe zorg je in deze tijden van verandering goed voor jezelf en houd je plezier in de dingen die je doet? Tijdens deze interactieve sessie vertellen we ons verhaal en delen we behapbare theorie over de werking van ons brein, mindset en wat wij zelf kunnen doen om veerkrachtig te blijven. Oftewel hoe Boost jij je Brein?
Onlangs hebben wij een boek geschreven met veerkrachtige verhalen waar we kort aandacht aan zullen besteden. Boordevol met praktische tips!

Boek: “Durven & Doen | Stel dat het wél lukt?!”. Wat er op je pad komt, daar heb je geen invloed op. Wél op hoe je ermee omgaat.. Meer info :www.steldathetwellukt.nl

Over Durven & Doen
De dames van Durven & Doen zijn gespecialiseerd in werkplezier & gedragsveranderingen. Door hun achtergrond als improvisatie acteurs hebben zij net even een andere kijk op het beïnvloeden van je mindset en gedrag dan jij gewend bent. Dus zoek jij concrete handvatten en tips om je mindset te beïnvloeden en weer veerkrachtiger in het leven te staan? En wil je daar morgen mee beginnen? Sluit dan nu gratis aan!
Check www.durvenendoen.nu voor meer info over onze werkwijze en gedachtengoed.

Aanmelden kan via mailen naar info@durvenendoen.nu

Aanvang: 16.00 - 17.30

Online