Programma

“Moving Towards Engagement with Purpose”
di 19 mrt
Parktheater Eindhoven, Kameleon
Conchita Lopez Vega, Lex van den Elsen, Eldridge Labinjo, Andrew Greenwood e.a.

LezingMuziekWorkshop

Dit event gaat over bewustwording, verbinding en beweging richting unieke duurzame organisatieculturen.
(Ex)Dansers, TEDx sprekers, Inspirators een top Violiste en WK kampioenen Tango Dansen zorgen voor een interactief event die volledig past in de sferen van het Theater. Vanuit inzichten in beweging komen, bewegen vanuit bewegen en ontroert raken van beweging. De première van dit event vindt plaats tijdens de Dutch Happiness Week 2019.

Werkgevers en medewerkers leven in spannende tijden. Het aantal openstaande vacatures is erg hoog, organisaties hebben moeite om de juiste medewerkers aan te trekken en goede medewerkers binnen houden is een grote uitdaging. Ook de gezondheid van de medewerkers en de duurzame inzetbaarheid staat onder spanning. De Burn-out cijfers gecombineerd met werkstress gerelateerd ziekteverzuim zijn nog nooit zo hoog geweest (*14% van de werkenden, €1.8 miljard kosten per jaar). De kans is groot dat jij iemand in je omgeving kent die met burn-out klachten thuis zit of heeft gezeten.

Ondertussen leven we in een wereld die in hoog tempo aan het digitaliseren is. Veranderen is een constant gegeven geworden, wat vandaag nog nieuw is, is morgen alweer oud. Het tempo ligt hoog, heel hoog. Organisaties voelen de urgentie om te veranderen, alleen hoe blijf je jezelf als organisatie onderscheiden? Hoe zorg je als organisatie voor een duurzaam en gezond bestaan? Het antwoord op bovenstaande vragen zit in je eigen mensen en in je bedrijfscultuur.

Iedere organisatie is uniek en heeft de potentie om vanuit ontspanning en plezier te bewegen en te groeien. Organisaties die zingeving en werken aan een ‘hoger’ doel weten te combineren met focus op hun medewerkers weten de brug te slaan. Medewerkers hebben plezier en werken in een voor hen zinvolle, betekenisvolle omgeving en voelen zich betrokken bij collega’s en de organisatie als geheel. Dat geeft voelbaar en zichtbaar veel positieve energie. Op deze wijze geef je als organisatie inhoud aan ondernemen in een betekenisvolle economie. Door zingeving en gelukkige medewerkers als business model in te zetten word je een magneet voor de buitenwereld, zijn je medewerkers je ambassadeurs en heb je loyale klanten!

Dagvoorzitter:  Conchita Lòpez Vega; Eigenaar WOWmundo, Organisatieadviseur, Spreker, Dancing Leader, maar vooral mens

Conchita heeft na haar studie aan de Rotterdamse Dansacademie en enkele jaren als dansdocent gewerkt te hebben de switch gemaakt naar het bedrijfsleven. Het werk met passie uitvoeren en het gevoel hebben zinvol bezig te zijn is wat zij altijd gezocht heeft in de organisaties waarvoor ze ging werken. In de afgelopen 22 jaar heeft zij in verschillende rollen ervaren wat de drijvende kracht is van organisaties, mensen. Zij heeft met haar unieke aanpak o.a. binnen ABN AMRO Bank bewezen een wezenlijk verschil te maken op de heersende cultuur. Het afgelopen jaar heeft dans haar weer gevonden en van daaruit is dit event ontstaan! Haar missie is “in 2023 zijn medewerkers in Nederland de gelukkigste medewerkers” De wereld vanuit ontspanning en plezier een stukje mooier maken is waarom zij WOWmundo heeft opgericht.

Sprekers: 

Lex van den Elsen: Toyota’s Way, Culture Storyteller, Inspirator, Lean and Customer Experience

Eldridge Labinjo: Statutory Directeur Dance & Creative Wellness Foundation, Master Coach of Strategic Interventions, TEDx spreker

Andrew Greenwood: Dance & Creative Wellness Educator, Director Switch2Move, Co-founder Dancer & Creative  Wellness, TEDx Speaker, Ballet Master

Peter Rombouts: Directeur Inter’Motion, Organisatieadviseur, Danser, twee keer Wereld Kampioen Argentijnse  Tango samen met zijn partner Marga Wouters

 Marta Lòpez Vega: Violiste, Aanvoerster, Muziekdocent, repetitor jeugdorkesten en Het Philips Orkest

 

 

Prijs: €233,53 incl. BTW

Aanvang: 13.30 uur

Parktheater Eindhoven, Kameleon
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >