Main Events

Masterclass: Moving Towards Engagement with Purpose (MTEP)
di 19 mrt
Parktheater Eindhoven, Kameleon
Conchita Lopez Vega, Lex van den Elsen, Eldridge Labinjo, Andrew Greenwood e.a.

LezingMuziekWorkshop

“IN 2023 ZIJN MEDEWERKERS BINNEN NEDERLAND DE GELUKKIGSTE MEDEWERKERS”

– Conchita Lòpez Vega

 

Om dit waar te maken hebben we uw hulp nodig. Lets dance, have fun and create a meaningful workplace!

Op 19 maart komen wij met elkaar in beweging over bewustwording, verbinding en unieke duurzame organisatieculturen. Tijdens deze vier uur wordt u getrakteerd op onder andere:

–          Een dans in combinatie met wetenschap;

–          de meest inspirerende sprekers;

–          live muziek en Tango dans;

–          dialogen, inzichten en actie;

–         borrels

WOWmundo heeft als missie de wereld gelukkiger maken vanuit ontspanning en plezier binnen organisaties. Medewerkers die plezier hebben en werken in een betekenisvolle omgeving voelen zich betrokken bij collega’s en de organisatie als geheel.

Iedere organisatie is uniek en heeft de potentie om vanuit ontspanning en plezier te bewegen en te groeien. Maar dan moet de toon wel gezet worden. Samen kunnen wij dat. Organisaties die zingeving willen en werken aan een ‘hoger’ doel combineren met focus op hun medewerkers weten de brug te slaan. Kom op 19 maart erachter hoe u dit het beste aan pakt op een leuke manier. Hierdoor geeft u als organisatie inhoud aan ondernemen in een betekenisvolle economie. Door zingeving en gelukkige medewerkers in te zetten als business model, wordt de basis gezet en wordt uw organisatie een magneet voor de buitenwereld. Uw medewerkers zijn uw beste  ambassadeurs die klanten blijvend aan zich kunnen binden! Wilt u ook gelukkige medewerkers? Meld u zich dan gauw aan voor deze masterclass.

 

Dit event gaat over bewustwording, verbinding en beweging richting unieke duurzame organisatieculturen.
Dagvoorzitter:  Conchita Lòpez Vega; Eigenaar WOWmundo, Organisatieadviseur, Spreker, Dancing Leader, maar vooral mens

Conchita heeft na haar studie aan de Rotterdamse Dansacademie en enkele jaren als dansdocent gewerkt te hebben de switch gemaakt naar het bedrijfsleven. Het werk met passie uitvoeren en het gevoel hebben zinvol bezig te zijn is wat zij altijd gezocht heeft in de organisaties waarvoor ze ging werken. In de afgelopen 22 jaar heeft zij in verschillende rollen ervaren wat de drijvende kracht is van organisaties, mensen. Zij heeft met haar unieke aanpak o.a. binnen ABN AMRO Bank bewezen een wezenlijk verschil te maken op de heersende cultuur. Het afgelopen jaar heeft dans haar weer gevonden en van daaruit is dit event ontstaan! Haar missie is “in 2023 zijn medewerkers in Nederland de gelukkigste medewerkers” De wereld vanuit ontspanning en plezier een stukje mooier maken is waarom zij WOWmundo heeft opgericht.

Sprekers: 

Lex van den Elsen: Toyota’s Way, Culture Storyteller, Inspirator, Lean and Customer Experience

Eldridge Labinjo: Statutory Directeur Dance & Creative Wellness Foundation, Master Coach of Strategic Interventions, TEDx spreker

Andrew Greenwood: Dance & Creative Wellness Educator, Director Switch2Move, Co-founder Dancer & Creative  Wellness, TEDx Speaker, Ballet Master

Peter Rombouts: Directeur Inter’Motion, Organisatieadviseur, Danser, twee keer Wereld Kampioen Argentijnse  Tango samen met zijn partner Marga Wouters

 Marta Lòpez Vega: Violiste, Aanvoerster, Muziekdocent, repetitor jeugdorkesten en Het Philips Orkest

 

Plaats: Parktheater Eindhoven
Prijs voor zakelijke klanten: 193,00 excl. BTW
Tijd: 13.30-17.30 uur (aansluitend de borrel)
Informatie/reserveren via kaartverkoop@parktheater.nl of door te bellen naar 040 211 1122

Benieuwd naar je mening!
Dutch Happiness Week is benieuwd naar je mening over deze activiteit. Zou je daarvoor een aantal vragen willen beantwoorden?
Vul hier de speciale enquête in

Prijs: €210,37 incl. BTW

Aanvang: 13.30 uur

Parktheater Eindhoven, Kameleon
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >