Main Events

Masterclass stressexpert Suzanne Kuijsten
wo 20 mrt
Kennismakerij, LocHal

Op 20 maart geeft Suzan Kuijsten, toonaangevend stressexpert, en schrijfster van het boek ‘Gek op stress maar niet altijd’ een masterclass in de LocHal. Op uitnodiging van loopbaan- en re- integratieorganisatie De Krachtcentrale013 en in samenwerking met de Bibliotheek LocHal maakt Suzanne Kuijsten op humoristische wijze mensen stresswijs, met rijk geïllustreerde voorbeelden en bruikbare kennis.

Masterclass

Tijdens de Dutch Happiness Week én midden in de lustrumweek van De Krachtcentrale013 ‘Van druk naar geluk’ wordt je in deze masterclass meegenomen in de uitdagende wereld van stress, waarin je ontdekt dat stress niet alleen slecht is, mits… er voldoende ruimte is voor herstel. Suzanne Kuijsten blogt erover, verschijnt in de media erover, schrijft er boeken en columns in de WENDY over, adviseert er bedrijven over en heeft er soms (ongewild) belachelijk veel ervaring mee in haar privéleven. Stress is eigenlijk haar grote passie.

Aanmelden

Wil je de masterclass bijwonen? Het begint stipt om 20 uur. Kaarten kosten 5 euro inclusief welkomstdrankje en zijn verkrijgbaar via De Krachtcentrale013: mirthe@dekrachtcentrale013.nl.

Dutch Happiness Week

De Masterclass maakt onderdeel uit van de lustrumweek van De Krachtcentrale013 met nog meer programmering rondom dit thema. Andere LocHal-programmering in de Dutch Happiness Week omvat de Science Improv Jam: Gelukszoekers op donderdagavond 21 maart en het foodprogramma ‘En zij eten nog lang en gelukkig’ op zondagmiddag 24 maart in de LocHal.

Prijs: 5,00 (incl. consumptie)

Aanvang: 20.00

Kennismakerij, LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg