Programma

Maakt geluk altijd gelukkig?
zo 17 mrt
De Witte Dame
Joep Wijsbek in Bibliotheek Eindhoven

Lezing

In het kader van de Dutch Happiness Week wordt er vanuit allerlei invalshoeken aandacht besteed aan het thema ‘geluk’ en ‘gelukkig(er) worden.’ Maar wat als we dat geluk eenmaal hebben bereikt? Dat is de (filosofische) vraag die hier – in deze lezing – aan de orde is en waarover Joep Wijsbek graag met je in gesprek wilt gaan.

Joep Wijsbek
Joep Wijsbek heeft filosofie en psychologie gestudeerd. Hij heeft in Eindhoven een filosofische praktijk, waarin met name als invalshoek de ‘levenskunst’ centraal staat.
Hij heeft een aantal boeken geschreven, waarvan het meest recente ‘Levenskunst à la carte’ is.

De prijs is inclusief één consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie. Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief. Ter controle wordt naar het nummer van je bibliotheekpas gevraagd. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

Prijs: €3,00 (leden van de bibliotheek €2,50)

Aanvang: 14:00 uur

De Witte Dame
Emmasingel 22, Eindhoven,

Volwassenen

boeken/info >