Main Events

Live your full potential!
zo 20 mrt
Mierlo-Hout
Happy Healthy Studio

Workshop

We rommelen allemaal maar wat aan. Proberen allerlei sporten, diëten, meditaties en andere activiteiten waarvan we denken gezond en gelukkig te worden. De ene keer is het een groot succes, de andere keer voelt het aan als een ware marteling.

Wat als je nu precies weet wat voor jou werkt? Niet langer hoeft te experimenteren met de hedendaagse hypes? Weten wat jou meer gezondheid en geluk zal brengen? In Australië hebben ze na 15 jaar onderzoek een manier gevonden om te bepalen wat bij jou biologie past. Met 17 lichaamsmetingen en een uitgebreide vragenlijst zijn ze in staat om jouw zogenaamde ‘Health Type’ en dus je unieke behoeftes te bepalen. Hiervoor zijn maar liefst 20 onderzoeksgebieden gecombineerd, van chronobiologie, epigeneticy, antropometrie, embriologie, neuropsychologie ayurveda en ga zo maar door..

Dankzij deze informatie krijg je kennis op het gebied van voeding, beweging, mindset, omgeving, werk en je sociale relaties. Alles is precies afgestemd op jouw unieke biologie en je huidige situatie. Bovendien kom je te weten welke van deze leefstijlgebieden de meeste impact maken op jouw gezondheid en geluk. Ben jij het zat om zomaar wat aan te rommelen en gun jij jezelf te leven volgens jouw unieke biologie?

Geef je dan op voor de workshop ‘Live your full potential’ en ontdek met welke gerichte aanpassingen jij nog meer geluk uit jouw leven kunt halen!

Prijs: €7,50

Aanvang: 10.00 uur

Mierlo-Hout
Mierloseweg 200,
Helmond


boeken/info >