Main Events

Je moet (bijna) niks – Lianne Keemink
di 19 mrt
De Witte Dame, Eindhoven
Bibliotheek Eindhoven

Lezing

Het is Dutch Happiness Week! Op zoek naar geluk! Lianne Keemink dacht het geluk in zelfhulpboeken te kunnen vinden. Vanaf haar twaalfde las ze honderden zelfhulpboeken met de gedachte een hoop ellende te kunnen voorkomen. Het resultaat van deze obsessie: een afschuwelijke relatiebreuk en een dikke xx maanden overspannen thuiszitten.

In 2012 startte fervent zelfhulpjunkie Keemink met een blog waarop ze het vooral over zelfhulpboeken en haar ervaringen daarmee schrijft. In oktober 2018 verscheen haar boek Je moet (bijna) niks. Een boek over haar leven met zelfhulpboeken en heel veel praktische tips over zelfhulpmethodes.

In haar boek JE MOET (bijna) NIKS leidt Keemink je rond langs het belang van passief gedrag en negativiteit, de zin en onzin van The Secret, de balans vinden tussen willen en moeten, en echte liefde. Het bevat héél veel concrete tips waar zelfs de meest cynische geest mindful van wordt. Om jou te helpen. Hoef je dat zelf niet meer te doen.

De prijs is inclusief één consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief. Ter controle wordt naar het nummer van je bibliotheekpas gevraagd. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

Prijs: €7,50 (leden van de bibliotheek €6,00)

Aanvang: 19:30 uur

De Witte Dame, Eindhoven
Emmasingel 22, Eindhoven,

Volwassenen

boeken/info >