Main Events

Lezing: Je bent gewoon te lang sterk geweest
zo 27 mrt
De Witte Dame
de Bibliotheek Eindhoven

Lezing

Over burn-outs

Niet meer kunnen concentreren, midden in de nacht wakker worden van de pijn in mijn rug, onrustige gedachten in mijn hoofd. Dagelijks had ik er mee te maken, tot mijn lijf letterlijk ziek werd en werken niet meer ging. Een burn-out, dat wist ik al snel. Ik had het immers twee jaar eerder al meegemaakt.

Maar ik had niet voldoende geluisterd, niet voldoende mijn “patronen doorbroken”, onvoldoende “kwetsbaar opgesteld”, onvoldoende “naar mijn hart geluisterd”. Met als gevolg, weer keihard vallen. Maar deze burn-out voelde anders. Na verloop van tijd ging ik het zien als een “kans”. Een kans op een nieuwe start. Ik ging mij verdiepen in verschillende boeken, ging meer naar buiten om mijn hoofd te legen, meer uitspreken wat mij dwars zat. En ik ging mij kwetsbaar opstellen.

Uiteindelijk werd ik mijn burn-out de baas en besloot ik mijn eigen burn-out coachingsbedrijf te starten. Wat deze coaching anders maakt, dat vertel ik je graag in mijn lezing. Een burn-out is namelijk geen zwakte “Je bent gewoon te lang sterk geweest”.

De activiteit is bedoeld als eyeopener voor de mensen die o.a. hun burn-out ontkennen of dit bagatelliseren. Daarnaast is dit interessant voor mensen met een burn-out die ondersteuning zoeken. De lezing is interactief en ook bedoeld om ervaringen te delen.

Richard van Gennip
Richard van Gennip is burn-out coach bij zijn eigen bedrijf Focus Mindset Coaching en ervaringsdeskundige.

Prijs: Niet-leden: €5,00, Bibliotheekleden €4,00

Aanvang: 14.00 uur

De Witte Dame
Emmasingel 12,
Eindhoven


boeken/info >