Main Events

Lessen uit de praktijk: de valkuilen en kansen van leiding geven aan gelukkige zelforganiserende teams
vr 19 mrt
Online
Veronique Kilian

LezingVolwassenen

Veronique Kilian is teamcoach en auteur van de bestseller Geluk op je werk? Train je geluk competenties! Tevens journalist voor De Chief Happiness Officer Podcast. Zij bestudeerde meerdere organisaties waar zelforganiserende teams met plezier werken. Veronique interviewde leiders zoals Mark Vletter van Voys, Henny de Haas van Hoppenbrouwers en Leon Wijnhoven van Insign.IT. Welke succesfactoren zorgen ervoor dat teams floreren, met plezier werken en gemakkelijker omgaan met tegenslagen? En welke valkuilen kan je missen als kiespijn?

In dit interactieve webinar krijg je een voorproefje van de 5 cruciale lessen van best practices uit organisaties waar werkplezier en zelforganiserende teams samen gaan. Wat mag niet ontbreken om als team gelukkig te werken? Is zelforganisatie zwemmen of zwermen? Wat is het verschil tussen leegte en ruimte, het scheppen van chaos en speelruimte en het grens tussen laten lijden en leiden?

Veronique deelt inspiratie van spraakmakende leiders die eerlijk vertellen over successen en worstelingen, over de moed en de overwinningen in de praktijk. In De Chief Happiness Officer interviewt Veronique en wordt ze geïnterviewd. Ze vraagt net zo lang door tot alle puzzelstukjes helder worden. Meer is te bekijken en te beluisteren op https://trainjegelukscompetenties.nl/podcasts met gasten zoals directeur Frank Veldhof van Hutten, directeur Ralph Deguelle van Kabisa, directeur Marinus Schroevers van ZLM en vele anderen over gelukscompetenties in de praktijk.

Veronique is een veelgevraagd spreker over werkgeluk. Ze traint managers over het voeren van het echte gesprek over no-nonsens werkgeluk. De drie-daagse opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach is concreet, praktische en gevuld van best practices tot corporate happiness.

Websites:

 

 

Prijs: € 22,50 (speciaal DHW-tarief)

Aanvang: 12:30

Online

Volwassenen

boeken/info >