Main Events

GEANNULEERD – In vijf stappen naar geluk
ma 16 mrt
Kennismakerij, Bibliotheek de LocHal

Lezing

In een meer dan openhartig verhaal neemt  Tilburger Walter Vermeer de zaal mee in zijn zoektocht naar geluk. Als kindje van 4 jaar oud liep Walter brandwonden op in zijn gezicht en hoe vind je dan je weg in het leven. Vijf stappen zijn cruciaal geweest in zijn zoektocht naar  zelfvertrouwen en uiteindelijk geluk. Met humor, emotie, interactie en heel veel energie ontdekken we de vijf stappen. Tijdens zijn lezing zal Walter ook voorlezen uit zijn kinderboek “de jongen met het baardje”. Een volledig autobiografisch kinderboek over zelfvertrouwen en geluk. Een lezing die inspireert en motiveert op weg naar geluk.

In dit verhaal neemt Walter de zaal mee in de fases van zijn leven waarin hij op zijn manier zijn weg heeft gevonden op weg naar geluk, het podium en uiteindelijk televisie. Aan de hand van levendige anekdotes, kwetsbare voorbeelden en interactie met de zaal, wandelt Walter samen met de zaal door zijn leven.

Dit is het verhaal van Walter, maar eigenlijk is dit het verhaal van ons allemaal. Zelfvertrouwen is vluchtig en iedereen zou er wel iets meer van willen hebben. Hoe doe je dat nou en welke stappen heeft Walter gezet op weg naar zelfvertrouwen. Deze lezing geeft een bijzondere inkijk in het hoofd en het leven van iemand die al ruim 25 jaar met veel succes op het podium staat. De littekens hebben Walter nooit weerhouden om zijn dromen waar te maken. Als kind dacht Walter dat een carrière op het podium en op televisie niet mogelijk zou zijn maar niets bleek minder waar. En dat is precies waar de lezing en het boek over gaan. Deze lezing gaat over durven dromen en over volmondig “ja” zeggen tegen jezelf, over meer van jezelf durven laten zien en de verhoogde kans die dan ontstaat dat succes ook volmondig “ja” gaat zeggen tegen jou.

 

Walter Vermeer is zanger, entertainer, personal coach, dagvoorzitter, trouwambtenaar in RTL’s Married at First Sight en sinds kort schrijver. Meer info kun je vinden op https://waltervermeer.nl/

VrijwilligersTilburg

Wil je deze inspirerende lezing bijwonen, je bent van harte welkom. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Zo weten we hoeveel koffie/thee we moeten klaar zetten! Je kunt je aanmelden  via www.vrijwilligerstilburg.nl of zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement van  VrijwilligersT

Prijs: gratis

Aanvang: 20:00u - 21:00u

Kennismakerij, Bibliotheek de LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg