Main Events

Happy People Better Business 2020, het grootste landelijke event over werkgeluk
wo 18 mrt
Philipszaal
Parktheater Eindhoven

Congres

Op 18 maart 2020 vindt voor de vijfde keer het Happy People – Better Business event plaats, als onderdeel van de Dutch Happiness Week! Het grootste event over werkgeluk in Nederland wordt dan voor de derde keer gehouden in het prachtige Parktheater in Eindhoven.

Overheden en bedrijven kunnen niet meer om het thema werkgeluk heen. De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkige medewerkers dragen tevens bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten tot gevolg.

Ondanks de bewezen successen is het vaak nog onduidelijk hoe je geluk als bedrijfsmodel toepast in de praktijk. Daarom organiseerde het HappinessBureau samen met Fontys Hogescholen en het Parktheater Eindhoven op 18 maart 2020 voor de vijfde keer het grootste Nederlandse event over werkgeluk: Happy People – Better Business.

Met inspirerende presentaties van sprekers uit binnen- en buitenland en een breed aanbod van sessies door organisaties die gelukkig werken al succesvol in de praktijk toepassen.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op deze website. 

Reserveren/aanmelden via: 

Terugblik HPBB 2019


Philipszaal
Elzentlaan 50,
Eindhoven