Main Events

Geluk is de Ander
di 19 mrt
Campus Stappegoor (Fontys)

Beleving

Sinds 2010 trekt Inge van de Vorst (docent bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie) met enige regelmaat een witte doktersjas aan. Ze trekt door het hele land om een belangrijke missie te volbrengen: samen leren over verbinding. Inge weet dat leren hierover ook prima kan in combinatie met wat luchtigheid. En ze is ervan overtuigd dat het hebben van gezonde relaties bijdraagt aan een gelukkig leven.

Inge is niet de enige die hier zo over denkt. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt het belang van goede relaties. Kijk maar eens naar deze TedTalk. Goede, hechte relaties zijn goed voor onze gezondheid en ons welbevinden.

Hoe staat het hiermee in jouw leven? Gaat het je makkelijk af om sociale banden op te bouwen met de mensen om je heen? Of kan ook jouw bange, gekwetste of eenzame hart wel een receptje van De Liefdesdokter gebruiken?

Op 19 maart kun je bij Fontys Tilburg, op campus Stappegoor voor de deur van P1, tussen 12.30 en 15.30 uur op consult in de caravan van De Liefdesdokter. Alleen of samen met een studiegenoot, collega, geliefde, vriend(in), familielid… In een gesprek van 7 minuten helpt De Liefdesdokter je om stil te staan bij die zaken van je hart die om wat extra aandacht vragen. Eén stap op een diepe laag, mèt effect. Na afloop krijg je een recept op maat en dat is altijd een opdracht. Met een glimlach in je hart, stap je weer naar buiten.

De Liefdesdokter wordt mede mogelijk gemaakt door Fontys Hogeschool HRM en Psychologie.

Prijs: gratis

Aanvang: 12:30 uur

Campus Stappegoor (Fontys)
Professor Goossenslaan 1,
Tilburg