Main Events

Geld maakt tóch gelukkig! – Ap Dijksterhuis
do 21 mrt
Parktheater Eindhoven

Lezing

Maakt geld gelukkig? Volgens hoogleraar Sociale Psychologie Ap Dijksterhuis wél! Een ongebruikelijk antwoord op een aloude vraag. In zijn nieuwe boek lees je dat geld er wel degelijk toe doet. Op grond van recent onderzoek zet Dijksterhuis het geld dan ook een paar treden hoger op de ladder naar geluk.

‘Uit een nieuw en robuust onderzoek uit Zweden blijkt bijvoorbeeld dat mensen die een loterij winnen wel degelijk gelukkiger worden’, vertelt hij. Maar de relatie blijft precair. ‘Geld moet je hebben om gelukkiger te kunnen worden, maar je moet het niet wíllen hebben. Wie er op de verkeerde manier naar op jacht is, wordt daar volgens onderzoek ongelukkig van.’

En wat wil jij? Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar zijn lezing tijdens de Dutch Happiness Week! Daarin zal Ap Dijksterhuis de sluier nog wat verder oplichten over de betekenis van geld. Het belooft een interessante avond te worden, georganiseerd door de gezamenlijke economische opleidingen van Fontys Hogescholen.

Je host die avond is blogger/vlogger Marjan Heemskerk van het online platform ‘The Happy Financial’.

Benieuwd naar je mening!
Dutch Happiness Week is benieuwd naar je mening over deze activiteit. Zou je daarvoor een aantal vragen willen beantwoorden?
Vul hier de speciale enquête in

Prijs: € 10,-

Aanvang: 19:30 uur

Parktheater Eindhoven
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >