Main Events

Fun & Friendship Energizer
di 16 mrt
Online
Gea Peper & Alex Slavenburg van Het HappinessBureau

VolwassenenWorkshop

“In een half uurtje, weer een brandend vuurtje”

In korte tijd zijn we als gevolg van de coronacrisis gewend geraakt aan thuiswerken. Het werk loopt in de meeste gevallen gewoon door en blijkt dat fysieke aanwezigheid niet per definitie nodig is om productief te kunnen werken.

Toch is er één aspect dat hierbij als minpunt naar voren komt: door op afstand te werken wordt het sociale contact of samenwerken dat je op locatie wel hebt gemist zoals het praatje bij de koffie, even je verhaal kwijt kunnen of samen lachen. Momenten die je niet inplant via Zoom/MS Teams etc, maar die spontaan ontstaan en die je werkdag lichter en levendiger maken.

Sociale interactie is belangrijk en zorgt niet alleen voor meer plezier, verbondenheid en meer onderling begrip, maar ook voor meer creativiteit en innovatie. Door contact met anderen kom je op een idee voor een project, bedenk je samen een oplossing voor een probleem of bekijk je een kwestie vanuit een ander perspectief en zorgt voor inspiratie, plezier en nieuwe energie.

Het HappinessBureau heeft hiervoor het online ‘Fun & Friendship Energizer’ programma ontwikkeld en tijdens de Dutch Happiness Week kun je (gratis) deelnemen aan een van deze energizers.

Website: https://www.happinessbureau.nl/

Prijs: Gratis

Aanvang: 12:30-13:00

Online

Volwassenen

boeken/info >