Main Events

Food Talkshow: En zij eten nog lang & gelukkig…
zo 22 mrt
Kennismakerij, Bibliotheek de LocHal

EtenMinicollege

De Bibliotheek LocHal sluit haar aandeel in de Dutch Happiness Week af met een programma over food en geluk. In ‘En zij eten nog lang en gelukkig’ neemt foodblogger Anne de Graaf, ook bekend als Anne Travel Foodie, je mee langs de verschillende onderdelen die op geheel eigen wijze de combinatie food en geluk hebben toegepast.

De eerste gang
Als voorgerecht wordt een eigen bijdrage van Anne Travel Foodie geserveerd. Ze heeft een succesvol Instagramaccount en geeft allerlei ins & outs over ‘foodporn’: de trend om eten visueel zo aantrekkelijk mogelijk te fotograferen. Daarna is het tijd voor het foodcollege waarvan binnenkort de spreker bekend wordt gemaakt. Tussendoor wordt er geschakeld met een workshop die het publiek tijdens het programma vanuit het FoodLab meeneemt in de rituelen van thee.

De tweede gang
Na een drankje in de Stadscafé of een bezoekje aan het theeritueel in het FoodLab tijdens de pauze vervolgen we met de verhalenestafette rondom food en geluk. Je komt in deze ‘foodrevue’ misschien voor het ene topic en wordt meteen geïnspireerd door het andere. Laat je verrassen met de bijzondere en verschillende verhalen door onder andere. Bijvoorbeeld over wildplukken in je eigen stad en over wat eten onder elkaar teweeg kan brengen.

Aanmelden
Toegang tot de Food Talkshow is gratis, maar aanmelden is gewenst via kennismakerij@bibliotheekmb.nl. De inloop is vanaf 13.30 uur; het programma start om 14.00 uur in de Kennismakerij op de eerste verdieping in het trappenlandschap van de LocHal.

Dutch Happiness Week

Tijdens de Dutch Happiness Week vindt er van 14 t/m 22 maart in Tilburg, Eindhoven en in ander plaatsen in Nederland. volop programmering plaats rondom geluk. In de Bibliotheek LocHal zijn er activiteiten over food, geld, werk en kinderen. Bekijk onze geluksagenda.

Prijs: gratis

Aanvang: 14:00u - 16:30u

Kennismakerij, Bibliotheek de LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg