Main Events

GEANNULEERD – Denk Groter Debat met Karin Bloemen
vr 20 mrt
Philipszaal
Parktheater Eindhoven

Lezing

Karin Bloemen tijdens Dutch Happiness Week te gast in Denk Groter Debat

Karin Bloemen is op 20 maart te gast in het Fontys Denk Groter Debat. De zangeres, cabaretier en actrice schreef onlangs een boek over haar jeugd vol misbruik en geweld. Ze gaat hierover, in het Parktheater Eindhoven,  in gesprek met studenten van de verschillende Fontys opleidingen en andere geïnteresseerden. Het Denk Groter Debat is gratis toegankelijk, inschrijven is wel verplicht.

Het boek ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen beschrijft het aangrijpende verhaal van haar jeugd, maar ook hoe ze ondanks deze traumatische ervaringen de vrouw is geworden die ze nu is: gelukkig, sterk, liefdevol, succesvol, open voor iedereen en voor niemand bang. Eerder schreef Arthur Japin al het boek ‘Maar buiten is het feest, dat hij grotendeels baseerde op het levensverhaal van zijn goede vriendin Karin Bloemen. Dat boek wordt op dit moment verfilmd met onder andere Abbey Hoes en Georgina Verbaan in de hoofdrollen.

Het Denk Groter Debat met Karin Bloemen maakt deel uit van de Dutch Happiness Week die Fontys en Parktheater Eindhoven jaarlijks, samen met tal van andere bedrijven en instellingen, organiseren rond de internationale dag van het geluk (20 maart). Het complete programma van de week vind je hier.

Het Denk Groter Debat met Karin Bloemen vindt op 20 maart plaats in de Philipszaal van het Parktheater en begint om 12.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens het debat vragen stellen aan Karin, maar ook gewoon als toeschouwer aanwezig zijn. Inschrijven voor het debat kan via deze link.

Over het Denk Groter Debat

Denk Groter Debatten zijn ‘College Tour-achtige’ ontmoetingen tussen toppers uit politiek, sport, entertainment en wetenschap en studenten van de verschillende Fontys opleidingen en andere geïnteresseerden. Eerder waren onder andere Mark Rutte, Prinses Laurentien, André Kuipers, Guus Hiddink, Peter R. de Vries en Paul de Leeuw te gast. De debatten worden opgenomen en uitgezonden door Omroep Brabant.

  

Prijs: n.v.t.

Aanvang: 12:00 - 13:45 uur

Philipszaal
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >