Main Events

De kracht van intrinsieke motivatie (Onder voorbehoud)
ma 15 mrt
Philipszaal Parktheater
Eric Mijnster

LezingVolwassenen

Als Eric Mijnster zijn intrinsieke motivatie ontdekt, gaat er een wereld voor hem open. Hij besluit zijn leven erop te baseren. Het brengt hem o.a. bij La Route des Grandes Alpes: een route van 650 kilometer van het Meer van Genève, over 14 bergpassen, naar de Middellandse Zee. Eric wil de route in één ruk fietsen, zonder te slapen. Het lukt. 

‘Als ik op basis van intrinsieke motivatie over 14 bergen kan fietsen, wat gebeurt er dan als intrinsieke motivatie vrij spel krijgt?’ vraagt Eric zich af. Hij verkoopt al zijn spullen en besluit in een bus te gaan wonen om het antwoord te ondergaan. Na ruim een jaar rijdt hij terug naar Nederland. Het is tijd om zijn ontdekkingen te delen.

Sinds zijn terugkomst in Nederland in 2016, staat Eric op uiteenlopende podia om zijn ervaringen en inzichten te delen met lezingen en theatervoorstellingen. Hij neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, zelfgeschreven muziek en oogstrelende beelden mee op een ongelofelijke reis. Het resulteert in een meeslepend verhaal dat rijk is aan toepasbare inzichten.

Website: https://www.ericmijnster.nl/

Deze lezing zal worden gestreamt; nadere informatie volgt.

Aanvang: 16:00

Philipszaal Parktheater
Elzentlaan 50,
Eindhoven

Volwassenen (studenten)

boeken/info >