Main Events

De kracht van de conversatie – Wicher Schols
do 21 mrt
The Warehouse of Innovation
Wicher Schols

Lezing

Een goed gesprek werkt verbindend en verhelderend. Toch blijkt het voeren van zo’n gesprek vaak lastig. We maken ons zorgen over hoe we overkomen, dat we te direct zijn of dat we niet serieus worden genomen. We luisteren niet goed naar elkaar en kunnen ons moeilijk in de ander verplaatsen. Maar gelukkig is het een vaardigheid die goed te leren valt.

Deze talk geeft je in korte tijd nieuwe en inspirerende inzichten over de kracht van de conversatie.

Wicher Schols
Wicher Schols is organisatiecoach. Vanuit deze functie laat hij mensen op een intelligente manier naar hun organisatie, team en zichzelf kijken. Door de juiste vragen te stellen maakt hij gevoelens van onder de tafel concreet en bespreekbaar, ook al is dat soms ongemakkelijk.

The School of Life
Borrels, medewerkersdagen en diners worden pas echt interessant als bezoekers echt geïnspireerd raken. De sprekers van The School of Life zijn daar meesters in. Door boeiende onderwerpen te vertalen naar prikkelende en lichtvoetige talks zetten zij deelnemers aan het denken en brengen zij hen met elkaar in gesprek. Zo geven zij een verdiepende en onderhoudende dimensie aan ieder evenement.

De prijs is inclusief één consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief. Ter controle wordt naar het nummer van je bibliotheekpas gevraagd. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

bibliotheek eindhoven

Prijs: €18,00 (leden van de bibliotheek €15,00)

Aanvang: 20.00 uur

The Warehouse of Innovation
Rechtestraat 8,
Eindhoven


boeken/info >