Programma

Samen een ‘Klimt’ Kunstwerk bouwen
ma 18 mrt

Atelier De Boei-Kunst

KunstWorkshop

Kom langs bij het atelier van De Boei-Kunst tijdens de Dutch Happiness week, en wordt gelukkig van de kennismaking met onze deelnemers op deze bijzondere geluksplek.

Je gaat samen met andere bezoekers en deelnemers werken aan een workshop waarin een gigantisch kunstwerk, geheel in de stijl van Gustav Klimt gemaakt wordt.

Op zaterdag 23 maart is er van 13.00 tot 17.00 uur voor ons de afsluiting van de Dutch Happiness Week met de onthulling van het tijdens die week gemaakte Klimt kunstwerk. Wederom…komt allen kijken!

De Boei-Kunst gaat namelijk tijdens de week van de psychiatrie, die een week later feestelijk wordt ingeluid, een expositie houden met het werk van de deelnemers van o.a. de Dutch Happiness Week met het thema “zichtbaar”.

Het thema van de jaarlijkse week van de psychiatrie, wordt uitgewerkt via de inspiratie die ze krijgen door het werk van Gustav Klimt. Met zijn kleurrijke werken zet hij een bijzondere sfeer neer. 

De Boei-Kunst wil laten zien dat ze zichtbaar zijn als deelnemers met een psychiatrische achtergrond, en dat ze samen deel uitmaken van een maatschappij waar iedereen even waardevol is.

Prijs: gratis

Aanvang: 09.00 uur

Kruisstraat 53, Eindhoven,
Bel 06 10608474