Logo Dutch Happiness Week

Programma Dutch Happiness Week  – 19 tot 26 maart 2018

Bekijk hier het programma voor de Dutch Happiness Week (DHW) 2018 in Eindhoven en Tilburg. Het programma breiden we de komende tijd verder uit, regelmatig voegen we nieuwe activiteiten toe.

Maandag 19 maart 2018

20:30 uur | Een vrij land - Femke Halsema - Parktheater Eindhoven

Een land op drift, een onzekere natie. Als we de pessimisten mogen geloven wordt onze nationale identiteit bedreigd door moslims, Europa en linkse ‘gutmenschen’. Klopt dat? Nee, zegt Femke Halsema.

In een meeslepend college onderzoekt zij de vraag ‘wie zijn wij?’. Hebben wij reden om trots te zijn op ons land? Maar wat is onze identiteit dan? Is er zoiets als een Nederlandse cultuur? Van Spinoza tot Paul Verhoeven, van de homobeweging in de jaren zeventig tot het ‘koekje’ van Maxima, van de Bijlmer tot de buitenwijken in Enschede waar ze zelf opgroeide: aan de hand van foto’s, video- en muziekfragmenten ontstaat geleidelijk een caleidoscopisch beeld van het moderne Nederland en de uitdagingen waarvoor wij staan.

Info:

Locatie: Parktheater, Philipszaal
Kosten: €21,50 (excl. €1,00 servicekosten)
Tickets: verkrijgbaar op parktheater.nl

Dinsdag 20 maart 2018

10:00 uur | Happy People - Better Business - Parktheater Eindhoven

Dinsdag 20 maart 2018

20:30 uur | Geluk - Nina Spijkers - Pand P, Eindhoven

Nina Spijkers - Geluk

Nina Spijkers maakt samen met een club jonge acteurs een montage muziektheatervoorstelling over onze obsessie voor geluk. Samen met de druk om gelukkig te zijn, groeien de mogelijkheden om geluk te bereiken. Van therapie tot stilteretraite, van komkommerwater tot mindfulness, geluk ligt voor het grijpen. Tegelijk groeit het aantal mensen met angststoornissen, depressies en burn-outs. De ‘happy few’ etaleren hun geluk op social media en de rest van ons doet alsof.
Op een geestige manier gaat Nina met u op zoek naar wat geluk nu eigenlijk is.

Info:

Locatie: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL, Eindhoven
Kosten: €13,50 (excl. €1,00 servicekosten)
Tickets: verkrijgbaar op parktheater.nl

Vrijdag 23 maart 2018

19:30 uur | Veel geluk met je persoonlijkheid:-)! - Bertine Blom - Parktheater Eindhoven

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en een succesvolle carrière!

Persoonlijkheid voorspelt jouw succes en geluk. Voor krachtige keuzes vanuit inzicht in je persoonlijkheid en geluk.  Deze Powersessie geeft een levenslang fundament voor keuzes voor (vervolg) studie, beroep, baan, werk, loopbaankeuze en een succesvolle carrière!

Doelgroep
Jongeren 18 – 28 jaar en hun twee gekozen buddies > 28 jaar (p.p.) die voor belangrijke keuzes staan voor geluk en succes. Voor keuzes betreffende hun studie, loopbaan en/of werk en meer inzicht willen hebben in wie ze zijn, waar hun kracht zit en wat hun gelukkig maakt.

Doel
Meer inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke kracht, talent, drives, jouw passie en jouw geluk. Kennismaken met de route HAPPY YOUNG POWER (Happy Journey in 5 stappen) voor de juiste keuzes voor je toekomst in studie, beroep en werk. Een speciale introductie – Powersessie XL voor jonge mensen en hun twee gekozen buddy’s.

Centrale vraag
Wat is de kracht van jouw persoonlijkheid en wat maakt jou gelukkig? En als je dat weet… Welke keuzes maak jij dan voor een gelukkige en succesvolle toekomst tussen 18 en 28 jaar ? Welke keuzes maak je dan voor studie en/of werk? Persoonlijkheid bepaalt jouw succes!

Jonge mensen tussen 18 en 28 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, passies, hun kracht en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zelf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of is deze niet aangeboden. Deze sessie voor persoonlijkheid en geluk is geeft je een stevig fundament voor juiste keuzes door te vertalen naar studie-, baan- en werkkeuzes. Voor een succesvolle carrière!

Persoonlijke uitnodiging
Je bent daarom van harte uitgenodigd voor deze sessie opgebouwd rond jouw persoonlijke kracht en geluk die bepalend zijn voor de groei van je persoonlijkheid. En persoonlijkheid voorspelt jouw succes!

De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Jongeren en hun twee buddy’s krijgen vragen en opdrachten over persoonlijkheid en geluk om samen mee op weg te gaan naar de juiste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.