Nieuws

Gemeente Schagen en Geluk

16 jan 2019

Bijdragen aan het geluk van inwoners, dat staat bij de gemeente Schagen hoog in het vaandel. Veel instellingen en ondernemers in deze gemeente delen deze missie. We trekken hier samen in op en weten elkaar steeds beter te vinden.

Lies Wouters (eigenaar van OMG Advies en trainer op gebied van positieve psychologie) en Nancy Peeters (projectleider geluk bij de gemeente Schagen) raakten zo met elkaar in gesprek over de Dutch Happiness Week. Lies was direct enthousiast en zag mogelijkheden om hier in de gemeente Schagen ook een succes van te maken. Dankzij haar inspanningen en netwerk vinden er daarom in de gemeente Schagen in de Dutch Happiness Week van 2019 voor het eerst activiteiten plaats.

Geluk is voor ons allemaal belangrijk. Echter is het begrip niet altijd duidelijk voor iedereen. Wat wordt er nou mee bedoeld en hoe kunnen we het geluk van anderen beïnvloeden? Door het organiseren van deze activiteiten willen we een bijdrage leveren aan mensen hun geluk en hen laten zien hoe je concreet aan jouw geluk en dat van een ander kan werken.