Nieuws

Gelukswandeling (workshop op aanvraag) – Parktheater Eindhoven

16 apr 2019

Een geluksworkshop voor  iedereen met een passie voor geluk!
Geluk is een beetje ‘maakbaar’. Dat ontdek je in de praktische workshop rondom geluk die je in het Stadswandelpark en Parktheater Eindhoven kunt volgen.

De workshop, die is ontwikkeld door Geluksambassadeur Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, duurt ongeveer twee en half uur en wordt begeleid door  gelukscoach Jolanda Belleflamme die is opgeleid door Leo Bormans. De workshop vindt, afhankelijk van het weer, deels plaats in het Stadswandelpark en deels in het Parktheater.

Maakbaar Geluk
Uit onderzoek weten we dat ongeveer 50% van ons geluk genetisch bepaald is. 10% wordt bepaald door omstandigheden zoals geld, werk of huis. 40% blijft over voor de ‘mindset’. Dit is de manier waarop wij naar de werkelijkheid kijken en de kleine of grote acties die we ondernemen voor ons geluk. De workshop gaat over het gedeelte dat je zelf in de hand hebt. Hoe ‘kijk’ jij naar geluk en naar jezelf? Wat zijn jouw geluksmomenten? Hoe kun je werken aan je eigen geluk?

Workshop
We beginnen met koffie/thee en iets lekkers. Daarna krijg je een korte uitleg over maakbaar geluk. Vervolgens gaan we binnen en buiten aan de slag met uiteenlopende oefeningen of vragen rondom geluk. Na afloop krijg je een leuk aandenken. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Leo Bormans over de geluksworkshop: “Deze workshop gaat niet over ballonnen, brave spreuken of de
ondergaande zon.  Maakbaar geluk is wetenschappelijk aangetoond. We kunnen niemand verplichten gelukkig
te zijn. We kunnen wel samen op zoek gaan naar de voorwaarden die we voor onszelf en anderen kunnen scheppen
om een beetje gelukkiger door het leven te gaan. Daar gaat deze workshop over. Veel plezier!

Prijs: € 19,50 per persoon

Het Parktheater biedt deze wandeling regelmatig aan voor individuelen, zodra deze nieuwe datum bekend is, wordt deze ook op deze website zichtbaar gemaakt.

Groepen (minimaal 8 deelnemers) kunnen de aanvraag mailen naar Marjon Reus

Meer informatie via Parktheater Eindhoven: 040 2156103