Events

GEANNULEERD – Workshop “The Mask” – GGzE/De Boei Kunst
do 19 mrt

De Boei Kunst

Tijdens de Dutch Hapiness Week  opent De Boei Kunst haar deuren voor iedereen die openstaat voor een mooie ontmoeting met onze kunstenaars en het prachtige werk dat door hen gemaakt wordt.  Dat maakt ons atelier tot een geluksplek: elkaar ontmoeten op een creatieve plek en op deze manier “betekenisvol meedoen”, door elkaars verhaal te leren kennen.

Aansluitend op de DHW is het weer de Week van de Psychiatrie, waarvan het thema  ook “betekenisvol meedoen” is.
Wij, van De Boei Kunst willen tijdens de DHW deze beide thema’s met elkaar verbinden:
Tijdens de DHW (ma. 16-3 t/m vr. 20-3) is iedereen van 09.00-16.00 uur van harte welkom op ons atelier aan de Kruisstraat 53 in Eindhoven.
Je kan dan deelnemen aan de workshop “the Mask” , waarin je op een speelse en ongedwongen wijze jezelf kan uitdrukken in het basismateriaal karton.

 

Tevens is er dan al een voorproefje te zien van de expositie “De Boei Kunst gaat naar de film”, waarmee we tijdens de Week van de Psychiatrie exposeren (ma. 23-3 t/m za. 28-3) van  09.00-16.00 uur, eveneens op ons atelier aan de Kruisstraat 53 in Eindhoven. 

Zaterdag 28 maart sluiten we met een spetterende afscheidsexpo de Week van de Psychiatrie af. Iedereen is dan welkom van 12.00 tot 17.00 uur.
Er zijn dan naast de film/tv-expo, waarin het werk van onze kunstenaars te zien is, diverse workshops waaraan iedereen van klein tot groot deel kan nemen. Denk  aan de wereld van Bob Ross en de meligheid van Kreatief met Kurk…

Aanvullende informatie per 11 maart 2020: De week van psychiatrie 2020 is heden geannuleerd.

Prijs: Gratis

Aanvang: 09:00-16:00 uur

Kruisstraat 53,
Eindhoven