Events

Van angst naar vertrouwen
vr 20 mrt
Bibliotheek Eindhoven

Veel mensen hebben last van kleine of grote angsten, die hen dagelijks (onbewust) beïnvloeden. Je onderneemt niet wat je eigenlijk wilt, stelt dingen uit of vermijdt ze zelfs. Je blijft maar malen in je hoofd, maar komt er geen stap verder mee. Dat is jammer, want daardoor mis je plezier in je leven.

In deze presentatie gaat Carolijn van Gorkum in op universele angsten, zoals bang zijn om alleen te zijn, angst of je wel gezond blijft, faalangst of angst voor afwijzing. Ze geeft je inzicht in hoe angst je belemmert in je dagelijks leven, terwijl je je daar zelf vaak niet eens van bewust bent. Daarnaast reikt ze tips aan hoe je de angst in de ogen kunt kijken, zodat je vertrouwen krijgt in jezelf en weer blij wordt. Want er is echt iets te doen aan angst, je hoeft er niet mee te blijven zitten!

Carolijn van Gorkum
Carolijn is therapeut en heeft veel ervaring opgedaan met angsten. In haar praktijk werkt ze vaak met systeemopstellingen, dat wil zeggen dat ze een vraag of probleem als het ware in de ruimte neerzet en laat ervaren wat dat met iemand doet. Daarnaast organiseert ze schrijfwandelingen. Meer informatie vind je op www.rakeinzichten.nl.

Prijs: € 5,= (leden bibliotheek € 4,=)

Aanvang: 10.30-12.00 uur

Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22,
Eindhoven


boeken/info >