Events

NIEUWE DATUM VOLGT – Ubuntu wandeling; een workshop voor iedereen met een passie voor dit leven
ma 16 mrt
Voorhal Parktheater Eindhoven verzamelen
Parktheater Eindhoven

NIEUWE DATUM VOLGT

Ubuntu is Zuid-Afrikaans voor ‘Ik ben omdat wij zijn’. Tijdens een Ubuntu-wandeling wissel je een wandeling door het Stadspark en het Parktheater af met inspirerende verhalen en positieve interventies.

Positieve interventies zijn reflectieve opdrachten die je bekrachtigen om te zijn wie je werkelijk bent. Daarbij ontmoeten we verschillende thema’s, zoals: geluk, dankbaarheid, liefde, dromen. Het werkt enorm verbindend om – naar aanleiding van een symboliek of verhaal (soms verpakt in een creatief jasje) – samen stil te staan en te delen wat we vanbinnen tegenkomen.

Eric Mijnster en Pieter Michiels willen de ervaring van eenheid creëren. Ze willen mensen laten zien dat we allemaal meer gemeen hebben dan we verschillen en dat het desalniettemin helemaal oké is om verschillend te zijn. Het tweetal wil je op een speelse wijze verrijken met zelfkennis en het vertrouwen meegeven dat je mag zijn wie je bent.

Onderdeel van Dutch Happiness Week

Eric Mijnster en Pieter Michiels zijn twee levenslustige dertigers met een boeiend en authentiek verhaal. Ze schuwen de oprechtheid niet, omdat ze van mening zijn dat oprechtheid de grootste kracht is die we als mens bezitten. Pas als we de moed hebben om onszelf aan te kijken en te laten zien, te erkennen en volledig te omarmen, dan ervaren we de lichtheid in ons. Die speelse, lichte kant willen ze tijdens deze workshop met je delen.

Prijs: € 10,00


Voorhal Parktheater Eindhoven verzamelen
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >