Activiteiten

Positieve gezondheid
do 19 sep
De Witte Dame,
Bibliotheek Eindhoven

Positieve Gezondheid
In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan. Steeds meer professionals vinden in Positieve Gezondheid de sleutel om dat wat vastloopt in de zorg te verbeteren. Of het nu gaat om spreekuren, beleidskeuzes of de zorg voor patiënten.

Malou Timmers
Als gezondheidswetenschapper werk ik al bijna 10 jaar voor organisaties die zich inzetten voor preventie en gezondheidsbevordering. Mijn persoonlijke drijfveer is bijdragen aan de gezondheid van iedereen. Ik vind het essentieel dat iedereen gelijke kansen heeft op goede gezondheid, in een veilige en gezonde omgeving kan opgroeien en daardoor dat kan doen wat iemand gelukkig maakt. De kennismaking met het concept Positieve Gezondheid voelde dan ook als herkenning.
Voor het Institute for Positive Health geef ik presentaties, lezingen en workshops. Ik inspireer graag anderen om het zelf te ervaren en ermee aan de slag te gaan.

Door mijn ervaring binnen de publieke sector (GGD’en, gemeenten, gezondheidsfondsen, onderwijs) ken ik veel praktijkvoorbeelden van hoe Positieve Gezondheid als verbindende taal werkt en bijdraagt aan intersectorale samenwerkingen. Deze kennis en ervaringen deel ik graag met anderen om van elkaar te kunnen leren. Daarnaast werk ik vanuit iPH aan de doorontwikkeling het concept Positieve Gezondheid door deze toepasbaar te maken voor diverse doelgroepen (bijv. ouderen, laaggeletterden) en werkvelden (bijv. HR, onderzoek).

Meer info: 

 

Prijs: € 15,= (leden € 12,=)

Aanvang: 19:30 uur

De Witte Dame,
Emmasingel 22,
Eindhoven


boeken/info >