Events

GEANNULEERD – Optreden van Crush (bandcoaching in relatie met autisme)
di 17 mrt
POPEI Café
POPEI

Op dinsdag 17 maart staat een groep muzikanten op het podium die met ziel en zaligheid muziek maken: Crush. De band bestaat uit vijf leden tussen de 11 en 32 jaar met allemaal een vorm van autisme maar bovenal muzikaal talent en passie. Muziek is voor hen een levensbehoefte en dat merk je als ze samen het podium beklimmen.

Crush speelt eigen nummers die ontstaan zijn tijdens het jammen. De band creëert een unieke sound dankzij de zeer uiteenlopende inspiratiebronnen van de muzikanten. Van Rob Halford tot Queen, van Iron Maiden tot Chopin en van Chet Atkins tot The Offspring, om maar wat voorbeelden te noemen. Niet hun muzikale smaak maar hun gezamenlijke uitdagingen en ervaringen van het leven met autisme smeedt de band tot één geheel, met een verrassend resultaat.

De naam Crush staat voor de eerste indruk die de band wil maken: ze willen het publiek muzikaal verpletteren. De band wordt begeleid door Marloes van der Zanden, die vertrouwd is met de combinatie autisme en muziek. Aanrader voor de dinsdagavond!

Dit event is een onderdeel van het Geluk Heeft Geen Oorzaak festival in POPEI.

Heb je zelf een vorm van autisme en ben je geïnspireerd geraakt? Neem dan gerust contact op met Marloes via www.marloesvdzanden.nl.

Prijs: Gratis

Aanvang: 19:30

POPEI Café
Klokgebouw 300,
Eindhoven