Events

GEANNULEERD – Kom zitten… ik luister
ma 16 mrt
Bibliotheek de LocHal

Wil jij je verhaal kwijt? Op maandag 16 maart zijn tussen 11.00 en 15.00 uur vrijwilligers van de Luisterlijn in de Bibliotheek LocHal aanwezig om te luisteren naar jouw verhaal. Speciaal voor de Dutch Happiness Week zijn luisterplekken ingericht op de tribune in het trappenlandschap van de LocHal.

Vertel je verhaal

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, dan kun je je verhaal kwijt door aan te schuiven bij één van de vrijwilligers. De gesprekken zijn één op één. Net als aan de telefoon of chat wordt er vertrouwelijk omgegaan met de inhoud van een gesprek en mag dit over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan. Hierbij kun je denken aan thema’s als eenzaamheid, relaties, financiën, werk en alledaagse zaken. Benieuwd wat een luisterend oor jou brengt? Voel je vrij om bij één van onze vrijwilligers aan te schuiven.

Over de Luisterlijn

De Luisterlijn is al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp biedt via telefoon, chat en e-mail. Vanuit 29 vestigingen door het hele land voeren zo’n 1500 vrijwilligers dag en nacht jaarlijks 350.000 gesprekken. Onze vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door beroepskrachten.

Dutch Happiness Week

Tijdens de Dutch Happiness Week vindt er in Tilburg, Eindhoven en in ander plaatsen in Nederland. volop programmering plaats rondom geluk. In de Bibliotheek LocHal zijn er activiteiten over food, geld, werk en kinderen. Bekijk onze geluksagenda.

Prijs: gratis

Aanvang: 11:00u - 15:00u

Bibliotheek de LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg


boeken/info >