Events

GEANNULEERD – KennisPlaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen
do 12 mrt
Kerkzaal
Bibliotheek Berkel-Enschot

Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een voormalig klooster?

In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw initiatief: in samenwerking met een aantal ondernemers – zie foto – startte de Bibliotheek Berkel-Enschot KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar.

De KennisPlaats is een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde, ambitieuze mensen regelmatig bij elkaar komen om kennis, successen en struggles te delen. Drie keer per jaar organiseren we een KennisPlaats-event: één om kennis te delen, één om te verbinden en één om je horizon te verbreden.

Buiten deze events is er in Koningsoord alle ruimte voor toevallige of kleine, geplande ontmoetingen tussen ambitieuze professionals. De Bibliotheek biedt bijzondere werk- en overlegplekken met snelle gratis wifi.

Kom werken op de vide boven in de kapel of strijk neer bij de werkplekken in de kloostergangen, waar je de collectie van de Bibliotheek zo bij de hand hebt. Doe je voordeel met de actuele collectie management- en informatieve boeken, en neem een korte break aan de leestafel of bij Hemels Eten & Drinken.

Prijs: €12,50

Aanvang: 20:00-22:00 uur

Kerkzaal
Trappistinnentuin 77,
Berkel-Enschot