Events

Gratis zomerconcerten in Pand-P – ook in september!
wo 19 aug

In juli en augustus kon en kunt u genieten van een heerlijke reeks zomerconcerten in Pand-P. En in september gaat Pand-P daar gewoon mee door. Er komt van alles voorbij Fusion, Rock, Country, Jazz, Singer Songwriters, Caribean en nog veel meer. En alles is gratis!

Een gedeelte van het programma kan je vinden op de website van Pand-P. Het programma voor de komende weken vindt je hieronder.

Sam Times – woensdag 19 augustus – 21.00 uur

Sam Times is een jonge, Eindhovense singer-songwriter die muziek maakt die niet in een genre te plaatsen valt. Met een stem vol emotie en veel inspiratie vanuit alternatieve Rock en Jazz, maakt Sam nummers die draaien om het verhaal. Tekst staat voorop en er wordt veel geëxperimenteerd om die tekst zo eerlijk en zo dichtbij het gevoel als mogelijk te presenteren. Sam is sinds een jaar of vier actief binnen de Brabantse songwriters-scene en heeft een groot deel van zijn podiumervaring opgedaan in de Eindhovense muziekcafés. Na het uitbrengen van twee singles en een EP met zijn band, is Sam weer terug naar de oorsprong van zijn muziek gegaan door zich weer te focussen op zijn solo werk. Voor het eerst is Sam nu ook in het Nederlands aan het schrijven, want de moerstaal blijkt toch ook zeer mooie woorden te bevatten. Kort gezegd is Sam Times een artiest met veel variatie in muziek en taal, maar met een herkenbare stem en stijl om zijn muziek toch als geheel te laten klinken.

The Flaming Sambucas – zondag 23 augustus – 15.00 uur

The Flaming Sambucas komen terug! Vorig jaar speelde deze soulband al tijdens de seizoensopening Drie Tegels Diep. En met succes!Deze achtkoppige Eindhovens band raakt geïnspireerd door vintage Northern Soul en labels als Stax, Atlantic en Daptones. Denk aan nummers van bekende soulgrootheden als Aretha Franklin, Etta James, Marvin Gaye en Dusty Springfield, maar zeker ook aan nummers van minder bekende soullegendes uit de jaren ’60 en ’70 als Ann Peebles en Marva Whitney.

De concerten zullen meestal plaatsvinden in het restaurant en met in achtneming van de corona regels. Vergeet niet te reserveren want vol is vol.