Events

GEANNULEERD – Filmavond: A thousand times good night
di 10 mrt
Ronde Tafelhuis
Bibliotheek Berkel-Enschot

Elke tweede dinsdag van de maand is het filmavond op het Wagnerplein! Met inspirerende, spannende en komische films en hier en daar een vleugje avontuur en romantiek. Allemaal films die wij de moeite waard vinden om met je te delen en om na afloop met je over in gesprek te gaan. Uiteraard onder het genot van een drankje.

 

Over de film: A thousand times good night

Oorlogsfotografen zijn helden die om de wereld wakker te schudden hun leven riskeren. Maar hoever ga je als oorlogsfotograaf? Hoeveel risico kan je nemen als je thuis ook verantwoordelijkheden hebt als moeder en als echtgenote?
Rebecca behoort tot één van de beste oorlogsfotografen van de wereld. Haar man eist, uit angst zijn vrouw en moeder van hun twee dochters te verliezen, dat ze stopt met dit gevaarlijke werk. Rebecca staat voor een moeilijke beslissing. Want hoeveel ze ook houdt van haar gezin, ze kan zich ook geen leven zonder haar werk voorstellen.

Noorwegen/Ierland/Zweden | Drama | 2013 | 113 minuten
Regie: Erik Poppe | Met o.a.: Juliette Binoche en Nikolaj Coster-Waldau

Vragen over de filmavonden?
Neem contact op met de Bibliotheek Wagnerplein door te bellen naar 013-547 08 55 of te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl.

 

Prijs: €4,00

Aanvang: 19:30-22:00 uur

Ronde Tafelhuis
Wagnerplein 4,
Tilburg