Events

GEANNULEERD – De Pauzeknop
di 17 mrt
POPEI - Ruimte: 3.4
POPEI

Geluk behoeft geen oorzaak en komt primair vanbinnen. Dat is mooi gezegd, maar wat als er van alles tussen jou en de ervaring van geluk zit? Dat noemen we dan meestal negatieve emoties. Hoe kun je die loslaten? Hoe kun je de vrije stroom van een goed gevoel laten stromen? Dat doe je niet eens bewust. Dat lukt je vaak niet echt met cognitieve strategie├źn en technieken. Daarvoor is er bewustzijnsverruiming nodig. En hoe doe je dat dan concreet? Welke stappen zijn er nodig? Dat zijn vragen waar de workshop De Pauzeknop het antwoord op geeft.

De Pauzeknop geeft je op een natuurlijke manier handvatten om je brein en emotionele systeem te leren begrijpen en in te zetten. Zo zijn jouw gedachten en emoties niet langer de lastige medepassagiers, maar matrozen op jouw schip dat jij als een waardige kapitein op koers zet en houdt.

Het leven is zoveel gemakkelijker dan je soms denkt, als je maar weet hoe het (bij jou) precies werkt. Geen trucjes, maar informatie die in wezen al in jezelf zit, omgezet in technieken. De Pauzeknop biedt je een complete methode!

Dit event is een onderdeel van het Geluk Heeft Geen Oorzaak festival in POPEI.

 

Deze workshop wordt gegeven door trainer Bart de Louw (zie www.nlpbart.nl).

 

Prijs: Gratis

Aanvang: 18:30

POPEI - Ruimte: 3.4
Klokgebouw 300,
Eindhoven