Events

GEANNULEERD – De Liefdesdokter
wo 18 mrt
Fontys Stappegoor

Sinds 2010 trekt Inge van de Vorst (docent bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie) met enige regelmaat een witte doktersjas aan. Ze trekt door het hele land om een belangrijke missie te volbrengen: samen leren over verbinding. Inge weet dat leren hierover ook prima kan in combinatie met wat luchtigheid. En ze is ervan overtuigd dat het hebben van gezonde relaties bijdraagt aan een gelukkig leven.

Hoe staat het hiermee in jouw leven? Gaat het je makkelijk af om sociale banden op te bouwen met de mensen om je heen? Of kan ook jouw bange, gekwetste of eenzame hart wel een receptje van De Liefdesdokter gebruiken?

Op woensdag 18 maart kun je bij Fontys Tilburg, op campus Stappegoor tussen 11.30 en 15.00 uur op consult in de caravan van De Liefdesdokter. Alleen of samen met een studiegenoot, collega, geliefde, vriend(in), familielid… De Liefdesdokter helpt je om stil te staan bij die zaken van je hart die om wat extra aandacht vragen. Eén stap op een diepe laag, mèt effect. Na afloop krijg je een recept op maat en dat is altijd een opdracht. Met een glimlach in je hart, stap je weer naar buiten.

Dit jaar neemt de Liefdesdokter ook een heuse mobiele Liefdesdokterbrigade mee die op de campus voor liefdevolle ontregeling gaat zorgen. Laat je verrassen…

De Liefdesdokter wordt mede mogelijk gemaakt door Fontys Hogeschool HRM en Psychologie.

Prijs: gratis

Aanvang: 11:30u-15:00u

Fontys Stappegoor
Prof. Goossenslaan 1,
Tilburg