Events

GEANNULEERD – ‘Aan Tafel’ – ontbijtsessie: Talentgericht werken zorgt voor geluk
do 19 mrt
Fontys Campus Stappegoor (P1)
Fontys Hogeschool Pedagogiek en Kennisnetwerk SJS

Tijdens de Dutch Hapiness Week van 14-22 maart organiseren Fontys Hogeschool Pedagogiek en het Kennisnetwerk SJS een ‘Aan Tafel’-ontbijtsessie over ‘Talentgericht werken zorgt voor geluk’.

Volgens Van Dale is de betekenis van talent ‘natuurlijke begaafdheid, aanleg’ en over geluk zegt Van Dale: ‘gunstige loop van omstandigheden, voorspoed’. Wij willen op donderdag 19 maart aandacht besteden aan hoe werken met iets waar je goed in bent kan bijdragen aan je geluksgevoel. Hoe kan je jongeren m.b.v. hun talenten begeleiden op hun weg naar volwassenheid en welzijn? We beginnen met een persoonlijk verhaal van iemand die zelf ervaren heeft hoe zijn talent heeft bijgedragen aan zijn toekomst en geluk. Vervolgens zullen de diverse organisaties binnen jeugdhulp vertellen over hoe zij omgaan met talentgericht werken en geluk bij cliënten en jongeren.

De ‘Aan tafel’-ontbijtsessie vindt plaats op locatie van Fontys Hogeschool Pedagogiek Tilburg, Professor Goossenslaan 1-01, Mollergebouw P1, Ruimte D1.04 “De Bistro”. Vanaf 08.45 uur staan de broodjes klaar en om 09.00 uur start de bijeenkomst. We sluiten rond 10.30 uur de bijeenkomst af. De ontbijtsessie is gratis toegankelijk. Gratis parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Fontys. Als de parkeerplaats vol is, parkeer dan aan de overzijde bij de Euroscoop (betaald).

Prijs: gratis

Aanvang: 9:00u-10:30u (inloop 08:45u)

Fontys Campus Stappegoor (P1)
Prof. Goossenslaan 1,
Tilburg