Activiteiten

Effenaar ’t Wasven
zo 25 aug

Het Wasven

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven.

Help Effenaar ’t Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

Programma:

St Solaire: Een gezamenlijke liefde voor Bon Iver, Radiohead en het oudere werk van Coldplay zorgt ervoor dat de leden van St. Solaire binnen no time met elkaar kunnen lezen en schrijven.

Mitch Rivers: Mitch Rivers is een producer en een componist wiens catchy popsongs de grenzen van genres doen vervagen.

Luka: De Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) wordt geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Patrick Watson en stond al in Paradiso Tolhuistuin en op festivals als Where The Wild Things Are, La Truite Magique en Noorderzon.

 

 

Prijs: gratis

Aanvang: 15:00 uur

Celebeslaan 30,
Eindhoven


boeken/info >