Activiteiten

Effenaar ’t Wasven
zo 28 jul

Het Wasven

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven.

Help Effenaar ’t Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

Programma:

Tim Easton: Tim Easton behoort tot de buitencategorie van de roots scene, of hij nou met band of solo met akoestische gitaar de planken opgaat.

Josephine Deloof (solo): De term singer-songwriter dekt voor de eigenzinnige Josephine maar de halve lading. Met band brengt ze dansbare indiepop met catchy gitaar-riffs en aanstekelijke melodieën.

The Calicos: Ze wonnen de Humo’s Rock Rally 2018 met hun atmosferische gitaarrock en dan weet je dat het goed is.

 

 

 

Prijs: gratis

Aanvang: 15:00 uur

Celebeslaan 30,
Eindhoven


boeken/info >