Engels Leven Lezing Volwassenen

The Power of Happiness – Leo Bormans


Wintertuin van Pullman Eindhoven Cocagne 16 maart 2017 20:30 - 22:30

Markeren en Delen

Leo Bormans

Wat leert ons het meest recente onderzoek over het dagelijks geluk van mens en samenleving? En hoe kunnen wij ons eigen geluk en dat van anderen versterken? Leo Bormans neemt ons mee op zijn inspirerende zoektocht.

Onlangs verscheen GELUK 2.0, een belangrijke update van het universeel standaardwerk The World Book of Happiness. Hij ondervroeg hiervoor 100 geluksprofessoren uit 50 landen. Geen dromers en filosofen maar onderzoekers en wetenschappers, van Amerika tot China, van Australië tot IJsland en Japan. Hun kennis en wijsheid verzamelde hij in het succesvolle boek en internationale project “Geluk. The World Book of Happiness”. Het is al in meer dan twaalf talen vertaald (inclusief het Russisch, Chinees en Japans). Nadien volgden de al even grote bestsellers “The World Book of Love” en “The World Book of Hope”.

Leo Bormans ontsluiert het geheim en de kracht van hoop en geluk: in ons eigen leven en voor onze samenleving. Ook in onzekere tijden. Hij geeft maar een beperkt aantal lezingen in de buurt. Gun jezelf het geluk om erbij te zijn!

Over Leo Bormans

Deze bijeenkomst is in het Engels.

Locatie:

Wintertuin van Pullman Eindhoven Cocagne
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven

Toegang:

€15,-

Meer informatie:

www.theworldbookofhappiness.com

 Koop je ticket