Leven Masterclass Nederlands

Masterclass Geluk ‘The Pursuit of Happiness’


Parktheater 15 maart 2017 20:30 - 22:25

Markeren en Delen

Guido Weijers

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op Facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen. Naast al het zweverige, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over ‘wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. Deze wetenschappelijke kant van geluk staat centraal in de Masterclass Geluk.

Guido Weijers volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Iedereen die Guido met zijn cabaretshows in het theater zag, kent z’n filosofische kant. In deze masterclass onderbouwt hij zijn filosofie met wetenschap in plaats van grappen. We beloven dan ook geen cabaret! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

 

Locatie:

Parktheater
Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven,

Toegang:

Vanaf €26,-

Aanmelden:

Koop hier je ticket voor ‘The Pursuit of Happiness’