Debat Fontys studenten Leren

Denk Groter Debat met Guido Weijers


Parktheater 15 maart 2017 14:00 - 16:00

Markeren en Delen

Guido Weijers

Guido Weijers is te gast in het Fontys Denk Groter Debat. De cabaretier, die op dit moment door Nederland toert met een Masterclass Geluk, gaat in het Parktheater Eindhoven gesprek met onder andere studenten van Fontys Hogeschool HRM en Psychologie en ondernemers van het bedrijvennetwerk 24 uur.

Weijers volgde zelf college’s over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. En dat doet hij dan ook in zijn Masterclass Geluk die hij in de avond van 15 maart in het Parktheater ter gelegenheid van de Dutch Happiness Week geeft.

Maar Guido is natuurlijk ook vooral bekend als cabaretier. In 2000 won hij de publieksprijs op het Camerettenfestival en vulde daarna jarenlang de zalen van de Nederlandse theaters met zijn cabaretprogramma’s. Maar hij deed meer. Tussen 14 en 22 november 2009 verbleef Weijers, samen met 3FM-dj Giel Beelen en zangeres Dennis, in Uruzgan. Hij werkte mee aan het radioprogramma van Beelen en UruzganFM van de Wereldomroep. Ook speelde hij voor de Nederlandse troepen een aantal try-outs van de oudejaarsconference 2009. Guido Weijers is daarnaast overtuigd vegetariër. Hij werd, samen met actrice Monique van der Werff, in 2008 verkozen tot meest sexy vegetariërs van 2007.

Het Denk Groter Debat met Guido Weijers wordt gehouden op woensdag 15 maart, vanaf 14.00 uur, in de Philipszaal van het Parktheater Eindhoven.

 

Locatie:

Parktheater Eindhoven, Philipszaal
Theaterpad 1, 5615 EN, Eindhoven

Toegang:

Gratis

Aanmelden:

Op uitnodiging